Din lokale leverandør av WordPress prosjekter

Vi lager dine nettsider på dine premisser. Enten det dreier seg om en enkel hjemmeside eller et større nettbutikk prosjekt

Hva jobber vi med?

Over 90% av våre web prosjekter utvikles med WordPress. En plattform som fungerer for alle behov.

Nettside

Vi bygger nettsider fra bunn, med utgangspunkt i dine ønsker. Vi har mange grunnoppsett som vi i samråd videredesigner til nøyaktig den nettsiden du ønsker. Vi gir oss aldri før kunden er fornøyd!

Nettbutikk

Vi har lang erfaring med utvikling av nettbutikker og kan tilby en løsning som fungerer for ditt behov. Du vil få en ferdig, fungerende og brukervennlig nettbutikk med vår løsning.

Webhotell

I våre pakker følger det med webhotell. For å administrere nettsidene dine trenger vi tilgang til backend. Det betyr at du ikke trenger tenke på noe annet enn innholdet på ditt nettsted.

Noen av våre prosjekter

Vår historie

Harrang.no driver med web utviking i Mo i Rana og består av 2 ansatte. Foretaket er et enkeltpersonforetak, men grunnet stor arbeidsmengde vil vi å ekspandere i løpet av 2021. Det nye foretaket får navnet Avati AS.

Vi har jobbet med webrelatert utvikling siden 1998 og har lang erfaring med blandt annet WordPress, Drupal og kodede nettsider.

De seinere år har vi fokusert på WordPress som stadig blir et bedre verktøy for webutvikling. WordPress står bak mer enn 40% av alle nettsider i verden noe som bidrar sterkt til at dette er et verktøy man bør satse på i fremtiden.

Vi kan se tilbake på en rekke prosjekter og har blandt annet jobbet med utvikling og drift av nettsidene til Lisensavdelinga i en årrekke.


La oss hjelpe deg i gang med nye nettsider!

Rull til toppen