Om Harrang.no

Vår historie

Vi er et lite firma som driver med web utvikling i Mo i Rana. Vi har lang erfaring med utvikling av nettsider som strekker seg helt tilbake til 90 tallet. Å lage nettsider er moro så hvorfor ikke jobbe med noe som gir mening?

Vår virksomhet består i hovedsak av John Alfred Harrang (web-utvikler) og Kristin Harrang (drift). I tillegg har vi avtaler med konsulenter dersom arbeidsbyrden blir for stor.

Vi har jobba med mye forskjellig, men en rød tråd har alltid inneholdt utvikling av nettsider. Vi kan blant annet se tilbake på drift av egen server, egen nettbutikk og en rekke prosjekt med utvikling av nettsider for små og mellomstore bedrifter i Rana.

John Alfred Harrang utvikla sin første nettbutikk for Dagens Helsekost AS i 1997, men har også jobba i 26 år på NRK Lisensavdelinga, der han bl.a. utviklet og vedlikeholdt Lisensavdelingas nettsider og intranettsider. Som de fleste vet ble Lisensavdelinga lagt ned ved inngangen til 2020 og dette var «et spark bak» til å starte med utvikling av nettsider på et annet nivå.

Kursing ble bestilt og en tur på skolebenken var både moro og nødvendig. Det har skjedd mye innen webutvikling og det er svært viktig å holde seg oppdatert. En gjennomsnittlig nettside utsettes nær daglig for angrep og da må man ha verktøyene for å stå imot. Sikkerhet er en av våre viktigste prioriteringer.

Vi utvikler stort sett nettsider for lokalt næringsliv i Rana. Vi er et lite enkeltpersonforetak og har dessverre ikke kapasitet til å ta oppdrag utenfor Rana, pr i dag. Vi kommer til å ansette flere og utvide til AS i løpet av 2021, det åpner for å satse bredere etter hvert.

Vårt motto er å være servicevennlig og vi strekker oss langt for å kunne yte den best tenkelig service. Å yte god service er for vår del en selvfølge og gir langt mer tilbake enn det koster. Det viktigste er at kundene sitter igjen med en god følelse og et bra produkt.

Omtaler fra et utvalg kunder

“Vi er kjempefornøyd med nettbutikken vår og har fått utmerket service og oppfølging til en forutsigbar og veldig god pris. Anbefales!”

Tom Remi Leirvik
Leder

“Harrang.no er raske, dyktige, kommer med gode innspill og finner de beste løsninger. Er kjempe fornøyd med jobben som er gjort for våre nettsider mv.”

Kirsti F. Østensen
Leder

“harrang.no er «gull» verdt. Fantastisk kunnskap og service!”

Joar Storfjord
Leder


La oss hjelpe deg i gang med nye nettsider!

Rull til toppen