Hva kan vi hjelpe deg med?

Nettsider for ditt behov

Vår prioritet er alltid kunden. Vi leverer ikke et produkt før kunden er fornøyd!

Courses Image 06

Trenger du ny nettside?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi avtaler hva ditt behov er og du vil få et ca. prisoverslag med en gang.

Tlf: 99 60 41 18 Mail: post@harrang.no

Courses Image 05

Planlegging / prosjektering

Etter at du har bestilt våre tjenester møtes vi for å gjøre en grov skisse av ditt prosjekt. I denne prosessen blir vi enige om hva du trenger og kan gi et mer nøyaktig prisoverslag for ferdigstillelser. Du betaler ingenting før sidene er ferdigstilt.

Utviklerfasen

I denne perioden utvikler vi sidene dine i tett samarbeid med deg. Nettsidene vil ikke være synlige for allmenheten, men du vil få en egen innlogging. Når du er innlogget kan du følge med og gi innspill i sann tid.

Ferdigstillelse

Når nettsiden er ferdig og du er fornøyd med resultatet vil nettsidene bli lagt ut for allmenheten.
Det er først nå fakturaen for jobben blir utstedt.

Courses Image 02

Fornøye kunder

Vi er svært opptatt av at våre kunder er fornøyd. For å få til det må også dine kunder være fornøyd. Vi optimaliserer for søkemotorer og gir råd om hvordan du promoterer sidene dine best mulig.

Courses Image 01

Vedlikehold

Dersom du tegner serveravtale med oss sørger vi for sikkerhetsoppdateringer og sikkerhet på serveren så lenge avtalen er gyldig. Vi har også pakker for videre utvikling og drift.

Nettside til informasjon

Vårt grunnalternativ. Denne passer for privatpersoner, bedrifter, lag, med flere, som trenger en nettside for informasjon / enkel interaksjon, men uten store databaser som for eksempel nettbutikk.

Slike nettsider kan også leveres utenom wordpress (kode) mot et lite tillegg i pris.

Vi bygger nettsiden akkurat slik du ønsker. Etter at vi har avtalt grunnoppsettet får du en eksempelside som vi i fellesskap bygger videre på. Vi visualiserer dine ønsker kjapt og effektivt. Sidene ferdigstilles ikke før alle er fornøyd.

Pris inkludert webhotell fra kr 3.000,- (eks. mva)

Woocommerce nettbutikk

Fult fungerende nettbutikk for ditt behov. Denne passer for bedrifter, lag, med flere, som ønsker å få sine produkter ut på nett.

Vi bygger nettsiden akkurat slik du ønsker og styler butikken etter ditt behov. Etter at vi har avtalt grunnoppsettet får du en eksempelside som vi i fellesskap bygger videre på. Vi er også behjelpelig med alle tekniske alternativer rundt betalingsløsninger, eventuelle saksbehandlersystemer, kassaløsninger, med mer. Vi visualiserer dine ønsker kjapt og effektivt. Sidene ferdigstilles ikke før alle er fornøyd.

Pris inkludert webhotell fra kr 4.500,- (eks. mva)

Webhotell / Server

Vi er så heldige å ha avtale med lokal leverandør av servertjenester i Rana. Serveren ligger i «skyen» og har en oppetid nær 100%.

Vi tilrettelegger og drifter alt for deg slik at det eneste du trenger å tenke på er ferdig resultat av din nettside. Vi er også behjelpelig med levering av sikkerhetssertifikater som passer din virksomhet. (Alle våre pakker kommer med gratis grunnleggende sikkerhetssertifikat som tilfredsstiller dagens krav)

Vår leverandør av servertjenester sørger for at du til enhver tid er ivaretatt med et stort fokus på sikkerhet.

Vi foretrekker at du benytter våre tjenester, men det er ikke et krav. Ønsker du å benytte webhotell fra andre leverandører produserer vi sidene på egen server og laster de opp der du måtte ønske.

Vedlikehold

Vi utfører vedlikehold av dine nettsider med abonnementspakker som passer ditt behov. Det viktigste for oss er at du føler deg trygg på at sikkerhet og fremtidige endringer er ivaretatt. Alle våre pakker er svært konkurransedyktige på pris.

Icon image

Opplæring

Vi gir opplæring etter at nettsidene er ferdigstilt slik at du kan gjøre de enkle endringer selv. Vi tilbyr pakker for videre utvikling og drift, men kan også tilby tyngre opplæring i utvikling av nettsidene dine.


La oss hjelpe deg i gang med nye nettsider!

Rull til toppen